Concurs de pescuit între persoanele cu dizabilităţi. Câştigătorii!

Peste 50 de persoane cu dizabilităţi din Târgu Jiu au participat vineri, 24 august, la concursul  de pescuit sportiv destinat lor. Cei mai buni pescari au fost premiaţi.

Concursul de pescuit a fost organizat de Asociaţia Persoanelor cu Handicap din Oltenia, prin intermediul Centrului de zi „Christian”. „Concursul ajuns la ediţia a VIII-a a avut drept scop crearea unui cadru familial prin care beneficiarii participanţi la activitate au putut petrece momente de relaxare, veselie şi bună dispoziţie. Astfel, prin intermediul acestor interacţiuni, ne dorim  dezvoltarea sentimentului de participare la o viaţă activă şi colectivă a persoanelor cu dizabilităţi”, a declarat Daniel Andrei, coordonatorul Centrului de zi „Christian”.

Concursul a fost structurat pe două categorii: băieţi şi fete. La fete, pe locul I s-a clasat Claudia Grecescu, pe locul al II-lea Florentina Titiroaga, iar pe locul al III-lea Roberta Ungureanu. La categoria băieţi, cel mai bun pescar s-a dovedit a fi Petre Buduleanu, urmat îndeaproape de Constantin Rus şi Constantin Neagu.

Captura cea mai mare a cântărit 6 kg şi i-a aparţinut lui Petre Buduleanu. Câştigătorii au primit trofee, medalii şi premii în bani. Ocupanţii locului I au primit 200 lei, cei de pe locul al II-lea au plecat acasă cu 150 lei, iar clasaţii de pe locul III au fost recompensaţi cu 100 de lei. De asemenea, toţi participanţii au primit tricouri, medalii şi rucsacuri. Totodată, la finalul competiţiei, cu toţii s-au bucurat de o masă de prânz copioasă. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Decathlon Târgu-Jiu, România Hidro Service şi Optica Ionică.

Vizualizări: 1,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: