Concurs pentru şefia Poliţiei Târgu Cărbuneşti

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a scos la concurs postul de şef al Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti. Este vorba de postul ocupat până nu de mult, prin împuternicire, de Cristian Arbagic. Acesta a devenit, prin concurs, şef al Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu.

Concursul este cu recrutare din sursă internă. Pot participa ofiţerii de poliţie care au gradul minim de inspector de poliţie şi care au studii universitare absolvite în domeniul ştiinţelor juridice, administrative, ştiinţe ale comunicării sau ştiinţe militare informaţii şi ordine publică sau în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti.

De asemenea, candidaţii trebuie să aibă vechime în muncă, din care cel puţin 5 ani în Ministerul Afacerilor Interne, dar şi 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau 3 ani vechime în calitate de organ de cercetare al poliţiei judiciare.

Concursul va avea loc la sediul IPJ Gorj, în data de 20 decembrie. Selecţia va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, care va fi înregistrat audio şi/sau video. Cei interesaţi pot să-şi depună candidaturile până la data de 4 decembrie, ora 16:00, la sediul IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: