Concursul Naţional "Emancipare", organizat în Gorj

Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj și al Muzeului Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”, organizează a treia ediție a Concursului Național de Pictură și Grafică ”Emancipare”.

Concursul se adresează, în exclusivitate, cursanților școlilor populare de arte și meserii sau centrelor culturale din întreaga țară și este împărțit pe două secțiuni: Secțiunea I se adresează cursanților de la disciplina pictură; Secțiunea a II-a se adresează cursanților de la disciplina grafică.

În cadrul secțiunii pictură, există trei categorii de vârstă (7-10 ani, 11-15 ani,categoria de vârstă de peste 16 ani), iar în cadrul secțiunii grafică 2 categorii de vârstă (categoria de vârstă de până la 15 ani și categoria de vârstă de peste 16 ani).

În perioada 19 mai – 31 mai 2023, lucrările vor fi expuse la Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”.

Juriul este format din: Vasile Fuiorea, presedintele juriului, artist plastic și Președintele UAP, filiala Gorj, Armand Landt, artist plastic, membru UAP, filiala Gorj, și Florin Gheorghiu, artist plastic și vicepreședintele UAP, filiala Gorj.

Vizualizări: 392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: