Legitimația oficială a Capitalei Tineretului Târgu Jiu 2023 se poate obţine gratuit

Tinerii români cu vârsta cuprinsă între 12-31 de ani, care participă la evenimentele organizate în cadrul programului “Capitala Tineretului din România” – ediția Târgu Jiu 2023, pot obține legitimația European Youth Card în format digital.

 

European Youth Card Romania a realizat un parteneriat cu reprezentanţii programului “Capitala Tineretului”, legitimația fiind eliberată în mod gratuit, fără a fi necesară plata cotizației anuale de membru, care în mod obișnuit este de 40 ron.

Tot ce trebuie să faci pentru a obţine legitimaţia este este să completezi formularul și să urmezi pașii pentru descărcarea aplicației de mobil și activarea legitimației în format digital.

European Youth Card este legitimația oficială a tinerilor la nivel european și, în prezent, peste 7 milioane de tineri dețin legitimația și se bucură de avantajele pe care aceasta le oferă.  

Legitimația oferă acces posesorilor săi la o rețea de reduceri și beneficii exclusive în peste 40 de țări europene, inclusiv România. Reducerile se aplică în domenii de interes precum: transport, cazări, intrări la obiective turistice, food & drinks, teatre & cinematografe și multe altele. 

Pentru formular, apasă AICI.

Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: