Concursuri amânate la Spitalul Judeţean

Concursurile pentru ocuparea posturilor de asistent medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu riscă să fie amânate din cauza unor nereguli descoperite de conducere. Managerul unităţii, Tiberiu Tătaru, promite sancţiuni dure pentru personalul responsabil de aceste nereguli. Între timp, bătălia este una dură, pentru un post de asistent medical la secţia Neurologie înscriindu-se 31 de candidaţi.

Deşi erau programate pentru luna octombrie, multe dintre concursuri ar putea fi amânate din cauza unor neconcordanţe descoperite de conducerea spitalului. „Este constituită o comisie la nivelul spitalului care va analiza concordanţa între tematica şi bibliografia afişată. Comisia nu a terminat încă analizarea dosarelor urmând să comunicăm ce concursuri vor fi amânate şi din ce motiv”, a declarat Cătălin Vienescu, reprezentant al spitalului.

Managerul unităţii spitaliceşti promite sancţiuni usturătoare angajaţilor responsabili de aceste neconcordanţe. „Toate persoanele responsabile de faptul că va trebui să amânăm aceste concursuri, pentru neconcordanţe între tematică şi bibliografie, categoric vor fi trase la răspundere şi vor primi sancţiuni pe măsura gravităţii faptelor lor”, a precizat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Bătălie mare

Nu mai puţin de 173 de candidaţi se vor lupta să obţină un post de asistent medical în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Cel mai râvnit post este în cadrul secţiei Neurologie, unde s-au înscris 31 de candidaţi. „Avem un post de asistent medical în Laboratorul Explorări Funcţionale cu 24 de candidaţi, avem un post la neurologie cu 31 de candidaţi, un post la oncologie cu 15 candidaţi, două posturi la pediatrie cu 26 de candidaţi, două posturi la endocrinologie cu 55 de candidaţi şi un post la cardiologie cu 22 de candidaţi”, a declarat Cătălin Vienescu de la Direcţia Economică a spitalului.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: