Condamnat după ce şi-a şantajat iubita cu poze indecente

Scandalul în care a fost implicat toamna trecută un tânăr de 18 ani din Târgu Jiu şi o fostă iubită a sa, pe care o şantaja cu fotografii indecente, pare să se apropie de final, după ce individul a recunoscut din prima în faţa judecătorilor faptele de care este acuzat. Magistraţii au pronunţat verdictul de la primul termen al procesului în care a fost inculpat Gheorghe Constantin Drecea, acesta beneficiind astfel şi de clemenţa legii acordată inculpaţilor care îşi recunosc faptele.

„Condamnă inculpatul Drecea Gheorghe Constantin la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare (…). Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Constată că faţă de inculpat s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând de la data de 23.10.2017, ora 17:30, până la data de 24.10.2017, ora 17:30”, au decis magistraţii gorjeni.

Instanţa a mai decis ca de la inculpat să fie confiscat un telefon mobil model Samsung S7 Edge, tânărul trebuind să suporte şi cheltuieli judiciare către statul român în cuantum de 900 de lei. Pe parcursul celor doi ani cât are termen de încercare, Drecea trebuie să fie permanent la dispoziţia autorităţilor şi are obligaţia să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Târgu Jiu sau Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Vizualizări: 1,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: