Trei mămici reținute pentru agresarea unui elev

Cele trei femei care au agresat un elev în incinta unei unităţi de învăţământ din municipiul Constanţa au fost reţinute pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, fiind duse în arest.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa, pe data de 30 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi de directorul unei şcoli gimnaziale din municipiul Constanţa, despre faptul că un elev al respectivei unităţi de învăţământ ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane.

În urma cercetărilor, poliţiştii le-au reţinut pe bază de ordonanţe pe cele trei femei suspectate de această faptă, cu vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani, din Constanţa, acestea fiind duse în arestul IPJ Constanţa. Cele trei sunt mamele unor copii care au avut probleme la școală cu elevul respectiv. “Mamele respective au depus reclamaţii la secretariatul şcolii şi nu au aşteptat să luăm măsurile corespunzătoare, au considerat că îşi pot face dreptate singure. Dezaprobăm acest tip de comportament, ne delimităm de el”, a afirmat Doina David, directorul școlii.

Cele trei femei l-au înghesuit pe băiat într-un perete şi au început să-l lovească cu pumnii şi palmele în cap şi peste faţă, scena fiind surprinsă de camerele de luat vederi.

Vizualizări: 1,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: