Condescu nu vrea şefia la Pandurii! Îşi vrea banii înapoi!

Chiar dacă magistraţii i-au ridicat orice interdicţie şi, practic, de acum încolo ar putea încerca să revină oricând în fruntea clubului Pandurii, fostul preşedinte Marin Condescu spune că nu se va amesteca în administrarea activităţii echipei de fotbal, echipă pe care acum două sezoane a reuşit să o ducă în premieră până în grupele Europa League.

Condescu este reprezentantul Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia în Adunarea Generală a Acţionarilor, alături de reprezentanţii pe care îi au în structura respectivă şi ceilalţi asociaţi ai clubului, respectiv Complexul Energetic Oltenia, Primăria Târgu Jiu, Artego şi Consiliul Judeţean Gorj.

„Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia este acţionar şi are de drept un reprezentant în AGA şi în Consiliul de Administraţie. Eu personal nu sunt interesat să revin în executivul clubului, aşa cum am văzut că se speculează în presă. Suntem în continuare alături de echipă, vom încerca să ajutăm pe cât posibil ca Pandurii să îşi atingă obiectivul de a juca din nou într-o competiţie europeană şi dorim să ajutăm actuala conducere pentru a realiza acest obiectiv extrem de important şi dorit de toţi suporterii", spune Condescu, reprezentantul USMO în Consiliul de Administraţie fiind liderul sindical Marin Golea.

Precizările lui Condescu vin în contextul în care tot mai multe voci îl dădeau ca şi întors în fruntea clubului, în prezent el fiind judecat totuşi la Slatina pentru acuzaţiile că ar fi păgubit bugetul de la Pandurii cu câteva milioane de lei atunci când a fost preşedinte. Acesta a negat mereu acuzaţiile, susţinând permanent că la plecarea sa de Club lucrurile stăteau cu totul altfel, echipa având bani în conturi, documentele contabile de la acea perioadă arătând că în ianuarie 2014, la câteva săptămâni după îndepărtarea lui Condescu, Pandurii avea aproape 2 milioane de euro disponibili la bancă.

Culmea este că acuzaţiile formulate la adresa fostului preşedinte de prejudiciere a clubului se bat cap în cap cu realitatea din acte, documentele arătând că acesta are de recuperat şi acum o sumă importantă de bani de la echipă, în urma împrumuturilor pe care le-a făcut pentru a ajuta Pandurii să depăşească momente dificile din anii 2012- 2013. Interesant este că ultimul contract de împrumut făcut de Condescu pentru Pandurii este datat la 18 decembrie 2013, la mai bine de o lună după reţinerea sa pentru 24 de ore. Acesta a ajutat atunci echipa cu 300.000 euro, deşi restul acţionarilor de la club se deziseseră deja de el, iar principalul finanţator, CEO, prin fostul manager privat, Laurenţiu Ciurel, îl dorea după gratii. După îndepărtarea lui Condescu echipa a fost la un pas de retrogradare, rămânând şi fără stadionul din Târgu Jiu, în ultimele luni Pandurii dând semne de revenire, chiar dacă problemele financiare rămân de actualitate pentru clubul care are în continuare aspiraţii europene.

sold_pandurii_condescu

Vizualizări: 226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: