Condițiile în care pandurul Tudoran va pleca la Rapid

Antrenorul de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Adrian Bogoi, a spus că Tudoran va pleca în vară la Rapid București doar dacă această echipă va promova. “Tudoran va pleca în vară numai dacă Rapid va promova. Dacă rămâne în Liga a 3-a, are o clauză care îi permite să nu se ducă”, a spus Bogoi la Radio Infinit.

Cert este că Tudoran va juca returul la Pandurii, înțelegerea cu echipa bucureșteană fiind valabilă din vară. “Pîrvulescu a plecat la Universitatea Cluj, Tudoran a semnat cu Rapid, dar va juca la noi returul de campionat. Sunt cei doi francezi care încă nu au ajuns, îi așteptăm. Au venit cei doi jucători care s-au format la centrul nostru de copii și juniori, mă refer la Dodoi și Tudor, un mijlocaș defensiv. Amândoi sunt în programul echipei”, a mai spus Bogoi.

Acesta caută soluții pentru a întări lotul. “Vrem să întărim lotul, din cei 23 de jucători, 16 sunt sub 21 de ani, iar ceilalți au în jur de 22 de ani. Am văzut că multe din celelalte echipe s-au întărit. Avem discuții cu mai mulți jucători, tineri și de perspectivă, vedem ce o să se rezolve”, a fost mesajul antrenorului de la Pandurii. (A.A.)

Vizualizări: 1,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: