Campioana Gorjului la minifotbal

Dream Team, campioana Gorjului la minifotbal, și-a apărat cu succes titlul și a obținut un nou trofeu în Complexul Dolce Vita. Cupa României Dolce Vita ajunge iarăși în vitrina celor de la Dream Team, după finala cu Peppy Dolce Vita, scor final 3-2.

Dream Team s-a motivat după ratarea Cupei Porcului în luna decembrie, primul trofeu intern care nu a ajuns în vitrina campioanei în ultimii 3 ani. Atunci, campioana Gorjului a pierdut în semifinale, la penalti-uri cu ISU Gorj, dar la ediția a opta a Cupei României Dolce Vita, nimic nu i-a mai stat în cale.

Echipa care a făcut istorie pentru Gorj în vara anului trecut, prin locul 2 de la Campionatul Regional Sud-Vest și locul 4 de la Campionatul Național, a trecut fără emoții în semifinale de Marigab Turceni. În cealaltă semifinală, jocul și rezultatul au fost pe muchie de cuțit. Peppy Dolce Vita și Primăria Rovinari au remizat, 2-2, iar la loviturile de la 7 metri, cei de la Peppy au avut nervii mai tari și s-au calificat în finală.

Rezultate, Semifinale, Cupa României Dolce Vita:

Dream Team – Marigab Turceni 8-3

Peppy Dolce Vita – Primăria Rovinari 2-2 (5-4) după 7 metri

Finala s-a jucat duminică și a adus față în față două dintre echipele de tradiție ale Gorjului, care au reprezentat județul în ultimii ani la competițiile regionale și naționale.

Dream Team a dominat jocul din primul minut și și-a impus superioritatea pe teren. Două goluri ale golgheterului Cănăvoiu și o reușită a lui Barbu au dus scorul la un just 3-0 la pauză. Campionii au rămas la controlul partidei până în minutul 35, când Dăianu și Iclănzan au fost eliminați la aceeași fază. Cu doi oameni în minus, Dream Team s-a străduit să reziste timp de 5 minute și a reușit. Peppy Dolce Vita marcat numai de 2 ori, prin Țogoi și Dumitru, și partida s-a încheiat cu victoria vicecampionilor regionali sud-vest.

Peppy Dolce Vita – Dream Team 2-3 (pauză: 0-3)

Goluri: Cosmin Țogoi (min. 38) și Claudiu Dumitru (min. 39) / Ion Cănăvoiu (min. 13 și 18) și Cristian Barbu (min. 19)

Dolce: Cristian Vochițu (portar) – Claudiu Dumitru, Adrian Semen, Bălașa Daniel, Gabriel Oiță, Constantin Lupu, Paul Druc, Valentin Ciolacu, Cosmin Țogoi, Daniel Buleac și Ion Berescu.

Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică

Dream: Dragoș Nicolae și Adrian Preoteasa (ambii portari) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Ion Al-Ioani, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Mario Găman, Alin Țilivea, Ion Dobîrceanu, Bogdan Chiriac și Iulian Iclănzan.

Staff: Bogdan Chiriac

Arbitri: Alin Trocan și Alexandru Cilică

Pentru Dream Team, acesta este cel de-al nouălea trofeu intern obținut la Dolce Vita în ultimele 3 sezoane, un adevărat record.

Băieții de la Dream Team au cucerit și toate trofeele individuale ale competiției, după cum urmează:

Cel mai bun portar: Dragoș Nicolae – Trofeu individual, Diplomă și un pack de 6 beri Ursus

Cel mai bun jucător: Ion Al-Ioani – Trofeu individual, Diplomă și un pack de 6 beri Ursus

Golgheter: Ion Cănăvoiu (10 goluri) – Trofeu individual, Diplomă și un pack de 6 beri Ursus

Locul 2: Peppy Dolce Vita – Medalii de argint, Diplomă și un bax de bere Ursus

Locul 1: Dream Team – Cupa României Dolce Vita, Medalii de aur, Diplomă și 2 bax-uri de bere Ursus

Premiile au fost acordate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, prin intermediul președintelui Cosmin Iosu.

Câștigătoarea Cupei României Dolce Vita, faza județeană, și-a asigurat dreptul de a participa la Cupa României, faza națională, competiție ce va fi organizată, cel mai probabil, la Bacău, în perioada 28-30 iunie, de Federația de Minifotbal din România.

Vizualizări: 1,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: