Cine sunt candidații la șefia CSM Târgu Jiu

Patru candidaturi au fost depuse la concursul organizat de primăria Târgu Jiu pentru funcția de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu, toate fiind acceptate de comisia de concurs.

Dan Marinescu şi fostul portar Robert Bălăeţ, ex-director sportiv la Pandurii, sunt doi dintre candidați. Aceștia au mai participat și la concursul din septembrie 2018 organizat de primărie pentru acest post, dar atunci nu au reușit să obțină punctajul minim pentru a promova selecția.

Cel de-al treilea candidat este Georgian Badea-Miss, lector universitar la Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Cel de-al patrulea candidat este Marius-Ion Zgovancu, fost arbitru divizionar, în prezent observator al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Gorj. Badea-Miss și Zgovancu și-au depus dosarele în ultima zi de înscrieri pentru acest post, respectiv în 16 ianuarie.

Cei patru candidați vor susține proba scrisă în data de 4 februarie, ora 10:30, la sediul primăriei Târgu Jiu. Interviul va avea loc în cel mult patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise. Candidatul care va promova concursul va conduce CSM Târgu Jiu pe o perioadă de 3 ani.

Vizualizări: 1,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: