Condus pe ultimul drum de rude şi de colegii pompieri

Pompierii militari din Gorj au fost duminică alături de fostul lor coleg Cosmin Drăgoi, pe ultimul său drum. Fostul pompier, decedat la numai 38 de ani, a fost înhumat în cimitirul din comuna Turburea. Doi minori au rămas orfani de tată, soţia fiind însărcinată cu al treilea copil.

Cosmin Drăgoi a fost petrecut pe ultimul drum de sute de localnici, dar şi de foştii săi colegi. Bărbatul de numai 38 de ani a murit joi dimineaţă, în jurul orei 6.30, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe carosabil şi a izbit un copac. Salvatorii de la ISU Gorj, ajunşi la faţa locului, au constatat cu stupoare că este vorba de un coleg, Cosmin Drăgoi, paramedic SMURD la staţia din Turceni. Două fetiţe de 2 şi 4 ani au rămas orfane de tată, un al treilea copil fiind pe drum.

Cosmin Drăgoi era paramedic SMURD în cadrul Secţiei de Pompieri Turceni. Acesta a participat în cei 12 ani de carieră la sute de intervenţii şi nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat în dimineaţa respectivă. Pe şosea nu erau urme de frânare, o ipoteză fiind aceea că bărbatul a adormit la volan, dar nu este exclus să i se fi făcut rău.

Poliţiştii vor încerca să afle cauzele teribilului accident.

Vizualizări: 5,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: