Connect-R şi Andreea Bălan, în spectacol la Motru

Sfârşitul săptămânii viitoare va fi unul festiv pentru cetăţenii din Motru. Asta pentru că în zilele de 31 mai, 1şi 2 iunie vor avea loc festivităţile organizate pentru serbarea zilelor municipiului. Anul acesta vor concerta la Motru cântăreţi de renume precum Connect-R sau Andreea Bălan.

Pentru ca zilele municipiului Motru să nu coincidă cu cele ale municipiului Târgu Jiu, autorităţile locale au stabilit ca acestea să debuteze în data de 29 mai. 1,2 miliarde lei vechi au pus la bătaie autorităţile locale pentru organizarea acestui eveniment. „Ca în fiecare an, la sfârşitul lunii mai sărbătorim zilele oraşului. Am legat aceste zile de ziua copilului pentru a putea recompensa elevii premianţi la olimpiadele naţionale şi sportive. Am încercat să nu ne mai suprapunem cu Târgu Jiu, ca până acum. Ei au altă putere, nu ca noi. Noi suntem mai slăbuţi, ei au şi sponsori, noi facem totul din bugetul local. E aceeaşi sumă ca în fiecare an, cu care fac şi zilele, premiez olimpicii şi competiţiile sportive”, a declarat Dorin Hanu, primarul din Motru.

Chiar dacă afirmă că nu au primit anul acesta sponsorizări, autorităţile locale din Motru şi-au permis să contracteze cei mai renumiţi cântăreţi pentru a concerta în ultima zi a festivităţilor. „Vor cânta solişti care sunt în vogă acum. Vor veni Connect-R, Andreea Bălan, Hara, Alexandra Ungureanu şi Crush, Nemuritorii, Chocolate. Vor avea loc şi spectacole de muzică cu artişti consacraţi precum Ionuţ Fulea din Ardeal, Doina Gorjului, Şcoala Populară de Artă şi Taraful Ghiţă Brancu din Banat şi ai noştri din Motru. Vom avea peste 10.000 de oameni. E un program foarte complex şi foarte bine gândit”, a mai spus primarul Dorin Hanu.

Toate manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilelor Municipiului Motru vor avea loc în piaţa din faţa primăriei. 

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: