Mama Oanei Zăvoranu, prezentă la nedeia de la Novaci

Mama vedetei Oana Zăvoranu, Mărioara Zăvăranu, a venit în Gorj! Îi place această zonă, cu precădere Novaci,  unde spune că a găsit buni prieteni. Motivul vizitei a fost nedeia care a avut loc la finele săptămânii trecute în orașul de la poalele munților.

Mărioara Zăvoranu a venit special pentru a lua parte sărbătoarea „Urcatul oilor la munte“. “Am o prietenă foarte bună, pe doamna care este ciobăniță din Gorj și sunt îndrăgostită de acest județ. Am venit pentru că am vrut să văd și eu cum este o sărbătoare a oierilor. Îmi place, mai cu seamă pentru că mă simt foarte apropiată de ei, sunt niște oameni extraordinari și Gorjul îmi dă o satisfacție, asta simt”, a declarat Mărioara Zăvoranu.

Mărioara Zăvoranu spune că nu este pentru prima dată când vine în Gorj. Promite că se va mai întoarce, pentru a-și vizita prietenii despre care are numai cuvinte de laudă. “Am numai prieteni în Novaci, în Racovița, am prietene și doamne foarte drăguțe, foarte deosebite. Am venit special pentru această sărbătoare și voi sta două zile, dar mai vin. Am fost și la alegeri, sunt pasionată”, a precizat Mărioara Zăvoranu.

Una dintre prietenele la care face referire, chiar i-a propus primarului din Novaci, Dumitru Leuștean, să o numească pe Mărioara Zăvoranu, cetățean de onoare a orașului.

Vizualizări: 269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: