Constantin Tabacu, în greva foamei la zero grade

Face greva foamei la zero grade. Vorbim de un gorjean supărat pe instituțiile statului abilitate să cerceteze anumite infracțiuni sesizate de reprezentanții Obștii Runcu. Constantin Tabacu a adus cu el câteva plase cu documente, dar și pancarte. Deși a purtat o discuție cu prefectul județului, acesta și-a continuat protestul.

Constantin Tabacu nu se află la primul protest de acest gen. După cum spune și el a stat mai bine de 60 de zile în greva foamei, însă fără niciun rezultat. Tabacu este supărat de polițiști și magistrați că nu-și fac treaba așa cum trebuie în ceea ce privește anchetele de la Obștea Runcu. „Să se facă o anchetă corectă pentru că politia din Gorj și Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu nu numai că ne-au dat peste 50-60 de NUP-uri, ba mai mult au început anchete împotriva noastră”, se plânge protestatarul.

Constantin Tabacu nu a venit doar cu câteva pancarte, ci cu plase întregi de documente. „Cred că documentele astea sunt 0,01% din tot ce am. Am mult mai multe, un camion de documente. Am și portbagajul de la mașină plin. Am peste 400 de citații. Primesc într-o zi și câte 30”.

Protestatarul a fost invitat la discuții de către prefectul județului Gorj, Claudiu Teodorescu, care l-a îndrumat către serviciul juridic. „Am discutat cu dumnealui și  a fost preluat de colegii mei de la juridic, o să analizăm situația și îi vom răspunde în termenul legal”, a spus Claudiu Teodorescu, prefect de Gorj.

După ce a stat de vorbă cu prefectul, Constantin Tabacu și-a continuat protestul.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: