Primele intervenții chirurgicale la spitalul redeschis

La câteva zile de la deschiderea spitalului din Bumbești-Jiu s-au făcut și primele intervenții chirurgicale. Medicul Oleg Ivanov este foarte căutat de pacienți, iar specialistul a trecut deja la treabă. Prima intervenție a fost o operație de apendicită, iar restul pacienților au fost programați pentru zilele următoare.

Chirurgia este cea mai aglomerată secție a Spitalului din Bumbești-Jiu. Aici lucrează medicul specialist Oleg Ivanov, care este căutat de foarte mulți pacienți. A făcut internări chiar din prima zi, când s-a deschis unitatea spitalicească și deja s-au făcut primele intervenții chirurgicale. „Prima intervenție a fost o apendicită. Pacientul se simte foarte bine și în zilele următoare am mai făcut câteva programări. Aici putem face tot felul de intervenții chirurgicale, de la cele mai simple până la cele mai complicate. Avem programări pentru diferite afecțiuni”, a declarat Oleg Ivanov.

Medicul chirurg, vedeta spitalului de la Bumbești-Jiu

O mare parte dintre pacienții care s-au internat la Spitalul din Bumbești-Jiu au venit special pentru medicul chirurg. „Eu m-aș fi dus după domnul Ivanov oriunde. Aș fi fost dispusă chiar să mă duc la Pitești, dar mi-a spus că se întoarce în Gorj și l-am așteptat. Medicul ăsta este foarte bun. Eu am picior diabetic și m-a programat să mă opereze. Am vrut să fiu printre primii pacienți”, a spus un pacient.

O bătrânică a dus pe picioare o boală de fiere până s-a deschis spitalul de la Bumbești-Jiu. „Eu am probleme cu fierea și am stat acasă până acum. Am luat tratament, dar acum am venit să mă operez. Nu am vrut să mă duc la alt spital sau la un alt medic”.

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: