Copiii de la Pandurii, antrenament printre bolovani

Antrenorul Constantin Andriucă de la Centrul de copii şi juniori de la Pandurii a postat pe pagina de socializare fotografii de la antrenamentele celor mici. Pentru că terenul sintetic a fost distrus acum câţiva ani şi nu a fost refăcut, cei mici se antrenează pe unde pot. Inclusiv printre bolovani, mormane de gunoaie şi moloz. „Unde ne sunt terenurile de fotbal?“ întreabă Andriucă.

Consiliul Judeţean Gorj a alocat în acest an o sumă pentru Primăria Târgu Jiu, astfel încât să fie montat un nou covor sintetic. Dar, sunt deja câţiva ani de când copiii se antrenează fie pe stadioane din comunele învecinate cu Târgu Jiu, fie pe maidane.

Omul care se ocupă de Pandurii, chiar dacă nu are decât calitatea de creditor, Marin Condescu, îl acuză pe fostul preşedinte de Consiliu Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, pentru distrugerea terenului. „Terenul 2, sintetic, pe care îşi făceau antrenamentele juniorii, a fost distrus la ordinul lui Călinoiu, aşa spun cei care erau la club în 2014. De vină sunt foarte mulţi, inclusiv cei care s-au angajat că modernizează stadionul într-un an şi zece luni”, a spus Condescu.

Ion Călinoiu, contactat de Radio Infinit, şi-a permis să glumească pe marginea acestui subiect. „Eu credeam că se antrenează la academia de juniori înfiinţată de Condescu la Negomir”, a spus Ion Călinoiu. Asta deşi sunt sute de copii şi juniori care nu au nici unde să se antreneze, nici unde să joace meciurile oficiale. Călinoiu a spus că terenul a fost dărâmat pentru că nu mai corespundea şi prezenta risc de accidente, dar nu a explicat de ce nu a fost făcut un alt teren care să corespundă exigenţelor.

Antrenorii de la Centrul de copii şi juniori de la Pandurii sunt neplătiţi de zece luni, iar dacă echipele ar fi desfiinţate, nici echipa mare nu ar mai putea exista, pentru că nu permit regulamentele.

Galerie foto


Vizualizări: 766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: