Copiii de la Pandurii se pregătesc pe acelaşi teren cu echipa mare

Toate grupele de copii şi juniori ale clubului Pandurii au revenit în această primăvară să se antreneze pe terenul 3 din Complexul Sportiv Municipal, arată Pandurii într-un comunicat. Precizarea vine după ce în presă au apărut fotografii cu copii care se antrenează printre grămezi cu moloz, fiind însă vorba de copiii de la clubul privat al antrenorului care lucrează şi pentru Pandurii.

Copiii şi juniorii de la Pandurii se pregătesc de aproximativ două luni pe terenul de antrenament al primei echipe, susţin oficialii clubului. Responsabilii Centrului de Copii şi Juniori al clubului Pandurii au dotat între timp terenul cu mai multe porţi de diferite dimensiuni, pentru ca aici să se poată pregăti şi cei mai mici dintre fotbaliştii clubului. „După mai mulţi ani în care aceştia au fost exilaţi din stadion pe alte terenuri din judeţ, grupele de copii şi juniori au revenit să se antreneze pe terenul trei cu iarbă, dar şi să joace acolo meciurile oficiale de pe teren propriu. Este vorba de Juniorii C, D şi E, care pot disputa meciuri oficiale pe acest teren, Juniorii republicani evoluând în continuare pe terenul de la Cărbuneşti, dar antrenându-se tot pe terenul de la Târgu Jiu, situat în apropierea noului stadion. Aceştia împart terenul 3 cu prima echipă care desfăşoară pe acest teren toate antrenamentele”, arată un comunicat al clubului.
Terenul sintetic, care le era destinat copiilor şi juniorilor, este în continuare impracticabil, fiind demolat în 2015 de fosta conducere a clubului.

Primăria Târgu Jiu s-a angajat să refacă sinteticul în acest an.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: