Costel Gâlcă anunță transferuri pentru titlu la Craiova!

La finalul meciului cu Farul, antrenorul Costel Gâlcă a anunțat că pregătește revoluția la Craiova alături de Mihai Rotaru, care va face transferuri de titlu. Remiza de la Constanța o ajută pe Universitatea Craiova să continue lupta pentru locul secund cu CFR în acest sezon.

Universitatea Craiova a reușit remontada pe terenul lui Gică Hagi și și-a asigurat locul pe podium. Deși Farul a avut un avantaj de trei goluri, Alex Mitriță a fost în formă maximă și a marcat de trei ori. Remiza de la Constanța o ajută pe Universitatea Craiova să continue lupta pentru locul secund cu CFR, iar Costel Gâlcă așteaptă întăriri la vară.

Costel Gâlcă s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale. Al cincilea tehnician al Universității Craiova din acest sezon a îndeplinit în proporție de 90% obiectivul echipei de a ajunge în cupele europene și anunță că din vară vor veni mulți jucători noi pentru a avea un lot competitiv la titlu.

„Vor fi schimbări, cu siguranță. Vrem să avem un lot competitiv, nu știm câți jucători vor veni, sper să facem alegerile cele mai bune în această privință. Campionatul viitor, echipa va fi mult mai pregătită, cu idei mult mai clare de joc, cu atitudine și cu mai multă încredere. În acest moment, rămân toți, însă așteptăm finalul de campionat”, a spus antrenorul Costel Gâlcă.

Vizualizări: 5,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: