Covidul are efecte secundare. Clorul a distrus instalațiile sanitare!

Substanțele dezinfectante încep să afecteze instalațiile sanitare, mobilierul și aparatura medicală. Se întâmplă și la spitalul Covid din Târgu-Cărbunești, unde managerul caută soluții să facă reparații cât mai des. În paralel, sunt reorganizate secțiile pentru că medicii se așteaptă să crească numărul de pacienți odată cu venirea sezonului rece.

Mobilierul și instalațiile sanitare au început să ruginească din cauza acțiunilor de dezinfecție foarte dese din spital. De reparații au nevoie inclusiv aparatele medicale care sunt dezinfectate. „Din cauza substanțelor dezinfectante, a clorului, au ruginit instalațiile sanitare, au ruginit măsuțele de tratament, aparatele cred că datorită substanțelor au început să ne lase. Au nevoie de reparații mai dese, inclusiv centralele, defibrilatoarele, monitoarele, tot ce înseamnă aparatură care se dezinfectează”, a declarat Constantin Tîrziu, managerul Spitalului Târgu-Cărbunești.

Odată cu venirea toamnei, medicii se așteaptă ca numărul pacienților să crească în spitalul Covid așa că au început să reorganizeze secțiile. „Este nevoie de o reorganizare a secțiilor. A început să scadă numărul de pacienți și trebuie să pregătim secțiile pentru toamna care vine”, a mai spus Tîrziu, la TV Sud.

Vizualizări: 1,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: