Peste șapte milioane de lei pentru o școală din Târgu Jiu

Încă o școală mare din Târgu Jiu va fi reabilitată și extinsă cu bani europeni. Este vorba de Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din municipiu. Vor fi modernizate mai multe corpuri și se vor construi un amfiteatru și o sală de sport. Investițiile se ridică la mai bine de șapte milioane de lei.

Mai exact, Corpurile C1, C8 și C9 vor intra în reabilitare. În plus, vor mai fi construite o sală de sport și un amfiteatru. Proiectul are o valoare de 7,7 milioane de lei, fonduri europene. Contribuția Primăriei Târgu Jiu este de circa 150 de mii de lei și a fost aprobată de aleșii locali în ședința din luna august.

În șantier, mai sunt cele două Colegii „Spiru Haret” și „Tudor Vladimirescu”. Autoritățile au dat asigurări că muncitorii vor termina lucrările cel puțin în interior până va începe școala. Reabilitările celor două școli sunt programate să se finalizeze abia în primăvara anului viitor deși s-a lucrat la foc continuu cât elevii au intrat în vacanță forțată din cauza epidemiei de coronavirus.

Vizualizări: 2,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: