cPanel – Cel mai popular panou de găzduire web

Ești pe cale să-ți alegi furnizorul de hosting Romania, iar lista de considerente este lungă și plină de check-uri. Ceea ce s-ar putea să fi omis și este extrem de important este panoul de găzduire web pe care va trebui să îl utilizezi. cPanel este unul dintre cele mai populare și ușor de utilizat panouri, iar dacă furnizorul tău de web hosting îți pune la dispoziție această soluție, atunci ai scăpat de multe bătăi de cap!

În acest articol vom descoperi împreună care sunt beneficiile cPanel și de ce să îl iei în considerare.

1. Ușor de utilizat

Interfața cPanel este extrem de intuitivă și simplu de utilizat. Chiar dacă este prima dată când interacționezi cu un panou de control al furnizorului de web hosting, poți sta liniștit. Deși sunt foarte multe secțiuni disponibile, acestea sunt bine delimitate și denumite, astfel încât să le găsești fără prea mult efort.

Cu alte cuvinte, dacă alegi să folosești cPanel, poți fi sigur că vei găsi ceea ce cauți printre numeroasele secțiuni și iconițe, fără ajutor din partea unui specialist sau fără să pierzi prea mult timp cu această operațiune.

Totodată, în cazul problemelor, suportul tehnic oferit de echipa cPanel este extrem de rapid și eficient. Aceștia oferă suport pentru orice tip de problemă pe care o ai.

2. Oferă numeroase opțiuni

Când vine vorba de opțiuni, cPanel cu siguranță nu dezamăgește, deoarece oferă o gamă largă de opțiuni, cum ar fi:
- Gestionarea domeniului - adăugați nume de domenii noi, le configurați & gestionați
- Gestionarea fișierelor - încărcați fișiere noi pe server, le gestionați, faceți copii de rezervă și restaurați
- Gestionarea e-mailurilor - configurați noi conturi de e-mail, le gestionați, accesați e-mailuri web, configurați filtrele de spam, liste de e-mail, expeditori
- Gestionarea bazelor de date - configurați baze de date și le gestionați
- Statistici - vedeți volumul de trafic pe care îl primește serverul
- Securitate - certificate SSL, acces SSH, IP blockers
- Instalatori de software - instalări ușoare de scripturi web populare precum WordPress, Joomla și altele.

În ceea ce privește backup-urile, cPanel este fără dar și poate o variantă excelentă, deoarece oferă backup-uri și restaurări automate profesionale. Puteți profita de câteva backup-uri încorporate și puteți restabili mecanisme.

3. Securitate avansată


cPanel oferă numeroase opțiuni de securitate, cum ar fi:
- AutoSSL - instalează și reînnoiește automat Let’s Encrypt SSL certificates
- cPHulk protecție împotriva forței brute
- Suport pentru CSF (ConfigServer Security & Firewall)
- Filtre de e-mail spam
- De asemenea, fiecare utilizator poate folosi: acces SSH, blocare IP, protecție hotlink, ModSecurity, autentificare cu doi factori.

4. Gestionarea ușoară a conturilor


Utilizatorii VPS și a serverelor dedicate aleg adesea cPanel deoarece oferă o modalitate ușoară de a împărți și gestiona mai multe conturi pe același server. Fiecare utilizator este complet izolat și nu poate interfera cu alte conturi.

5. Raport Calitate-Preț excelent


Alte platforme de gestionare a site-urilor tind să fie destul de costisitoare când vine vorba de spațiu. Deoarece toate aplicațiile sunt puse împreună pentru buna funcționare a cPanel, costul întreținerii se va reduce. Acest lucru se traduce prin reducerea costurilor tale, în comparație cu alte panouri de control, ce au nevoie de mai mult spațiu și implicit de mai mulți bani pentru a obține spațiul dorit.

Costurile reduse ale serviciilor de cPanel sunt un factor important în alegerea panoului de control. Toate nevoile diferite pe care le cere un dezvoltator vor fi satisfăcute la un cost redus. Astfel, îți vei asigura un pachet de servicii complete la un cost avantajos pentru tine și nevoile tale.

Concluzii


Găzduirea cPanel este cea mai bună opțiune atunci când alegeți găzduirea web pentru site-ul dvs. Panoul nu numai că va oferi un mod ieftin și eficient de a lucra, dar și fiabilitatea sa este de o calitate superioară. Este destul de greu să găsești un panou care să ofere toate serviciile menționate și să le efectueze eficient. Unul dintre beneficiile semnificative ale cPanel se bazează exclusiv pe furnizarea de servicii sigure.

Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: