Crește din nou numărul de infectări în Gorj. Câți gorjeni s-au vaccinat!

30 de cazuri noi de Covid a anunțat vineri Direcția de Sănătate Publică Gorj, cu 12 mai multe față de ziua precedentă. Creșterea numărului de cazuri era previzibilă după sărbătorile de iarnă, în care s-a socializat mai mult.

Peste o mie de gorjeni s-au vaccinat până acun. „Până vineri, 8 ianuarie 2021, ora 14.00, în cadrul primei etape de vaccinare anti-Covid, pe raza județului Gorj s-au efectuat 1092 vaccinări. Până în momentul de față, Direcția de Sănătate Publică Gorj a primit 1475 doze de vaccin anti- Covid 19“, transmite DSP Gorj.

Spitalul din Târgu Jiu anunță printr-un comunicat de presă că stocul de vaccin disponibil este de 338 de doze, fiind deja înaintat un document prin care se cere livrarea de noi doze. ”La data de 8.01.2021 in cadrul centrului de vaccinare al SJU Tg.-Jiu au fost vaccinate 428 persoane, conform protocolului aferent fazei I de vaccinare. La ora 13:00 stocul disponibil de vaccin anti COVID-19 era de 338, fiind întocmit si înaintat un referat pentru livrarea de noi doze”, anunță SJU Târgu Jiu.    

Aproape 5.200 de gorjeni au fost diagnosticați până acum cu Covid, dintre care 256 au murit.

Nicio localitate din Gorj nu era joi în scenariul roșu, doar șase fiind în scenariul galben, restul în scenariul verde.

Vizualizări: 2,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: