Începe vaccinarea la instituția cu cei mai mulți angajați din Gorj

Campania de vaccinare impotriva COVID-19 in randul angajatilor din centrele subordonate Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Gorj va incepe luni, 11 ianuarie, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Salariatii care si-au dat acordul sa fie vaccinati sunt programati in sistemul informatic dezvoltat de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale si, in functie de datele libere, acestia vor fi informati telefonic in privinta zilei si orei la care trebuie sa se prezinte la centrul de vaccinare unde sunt arondati. Cu aceasta ocazie, li se transmit si informatiile necesare in legatura cu programarea pentru a doua doza de vaccin, care se administreaza dupa 21 de zile.

In prima saptamana vor fi vaccinati 179 de angajati - personal medical din cadrul serviciilor sociale pentru copii si adulti din subordinea DGASPC Gorj, urmand ca in etapele viitoare sa se vaccineze si alte categorii de personal, care si-au dat acordul.

Dupa imunizarea angajatilor, in etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 vor fi inclusi beneficiarii serviciilor sociale subordonate DGASPC Gorj.

Vizualizări: 2,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: