Creștere în sumă fixă pentru toți salariații CE Oltenia

Ion Rușeț, consilier al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a spus că se fac eforturi pentru semnarea noului Contract Colectiv de Muncă la începutul acestei săptămâni. “La începutul săptămânii sper să semnăm și contractul colectiv de muncă pentru 2021-2022, pentru a da un adaos tuturor salariaților în sumă fixă. Repet, un adaos în sumă fixă, egală pentru toți salariații Complexului Energetic Oltenia. Cred că această ofertă este una rezonabilă, urmând să reluăm toate discuțiile cu privire la dezacordurile pe care le avem între noi imediat ce situația se ameliorează și se înlătură această stare de urgență”, a spus Rușeț la Sud FM.

Încă mai sunt nepotriviri între ceea ce propune compania și ceea ce vor sindicatele, dar lucrurile vor putea fi reglate pe viitor într-un act adițional, a mai spus oficialul CE Oltenia. “Putem relua atunci discuțiile în vederea unui eventual act adițional. Colegii noștri sper să dea dovadă de înțelegere, maturitate și responsabilitate, să încheiem la începutul săptămânii Contractul Colectiv de Muncă”, a subliniat Rușeț.

Noul CCM ar urma să intre în vigoare la 1 aprilie. În curând, este posibil ca o serie de salariați să fie trimiși în șomaj tehnic. “Se are în vedere și situația în care vom fi obligați să ne restrângem activitatea, atunci este posibil să se apeleze la șomajul tehnic”, a explicat Rușeț.

Vizualizări: 12,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: