Crețan: Marciuc și Căldărușe aleargă după bani

Constantin Crețan și-a înregistrat candidatura la funcția de prim-vicepreședinte al Federației „Univers”, dar este conștient că are slabe șanse să prindă postul. Și-au depus candidaturi, dar pentru funcții de vicepreședinți, liderii sindicali Adrian Marciuc și Gabriel Căldărușe. Crețan spune că cei doi candidează pentru indemnizația de la Federația „Univers”.

Pentru funcția de prim-vicepreședinte sunt doar doi candidați. Printre aceștia, Constantin Crețan. „Mi-am depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte la Federația Univers. Sunt doar doi candidați pentru că în federație se fac jocuri de natura în care se repartizează funcții de vicepreședinte cu condiția de a susține o persoană în Biroul executiv“, a spus Crețan, conştient că nu va obţine suficiente voturi încât să ocupe postul.

Adrian Marciuc și Gabriel Căldărușe candidează pentru funcţiile de vicepreședinți ai Federației „Univers”. Crețan susține că cei doi reprezintă mineritul, nu și energia, cum ar fi normal. Dar altceva îl supără pe Crețan: „Cel mai mult la Căldărușe și Marciuc mă deranjează că au salarii destul de mari, dar mai vor și indemnizații la Federația Univers. Aleargă după bani și nu după a rezolva problemele cu care se confruntă mineritul și energia“, a conchis Creţan.

Vizualizări: 1,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: