Pe drumul către Prefectură, Ciprian Florescu va fi angajat la Ministerul Educaţiei

Ciprian Florescu va fi angajat la Ministerul Educaţiei, înainte de a deveni prefect al judeţului Gorj. Florescu spune că a susţinut examen pentru a intra în Corpul funcţionarilor publici şi aşteaptă acum ordinul de numire în funcţia de prefect.

„Am susţinut un concurs la Ministerul Educaţiei în Bucureşti şi am promovat acest concurs. În acest moment sunt în procedură, în momentul în care voi primi ordinul de numire pe funcţia publică, voi intra în ultima perioadă, înainte de a trece la pasul următor, acela de a deveni prefect. Cel mai probabil, acest lucru se va putea întâmpla săptămâna viitoare”, a declarat Florescu.

Cine-i ia locul?

Florescu a precizat că liderii PSD Gorj nu au luat încă o decizie în ceea ce priveşte persoana care-l va înlocui în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. „Oricare dintre consilierii judeţeni ai Partidului Social Democrat ar putea să ocupe foarte bine funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Ne gândim la câteva opţiuni, opţiuni care fie au fost lansate de doritori, fie au fost lansate de colegi din Partidul Social Democrat. Sunt câteva nume vehiculate în ultima perioadă: domnul Mihai Prunariu, domnul Gheorghe Milosteanu, de alte doleanţe nu am cunoştinţă”, a spus Florescu.

Vizualizări: 1,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: