Crimă în ultima zi a anului, în piața din Târgu Jiu

Bărbatul înjunghiat pe 31 decembrie în Piața Centrală din Târgu Jiu a murit pe masa de operație. Acesta a intrat în stop cardio-respirator imediat după ce a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe. În zadar au încercat medicii să-l țină în viață. Cumnatul său, care l-a atacat cu un cuțit, împreună cu bărbatul cu care se afla la momentul atacului, au fost prinși de polițiști și duși la audieri. Ei riscă ani grei în spatele gratiilor.

Sute de oameni se aflau la cumpărături în momentul în care bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiat. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale oamenilor. Bărbatul a fost atacat și abandonat într-o baltă de sânge. „Eram în piață când s-a întâmplat. Toți oamenii țipau. Nu am văzut când a fost înjunghiat, dar l-am văzut jos, când l-a luat ambulanța. S-a speriat lumea”, a spus un bărbat care se afla în piață. „Era baltă de sânge aici. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Normal că ne-am speriat cu toții când am văzut așa ceva. Nu e normal să se întâmple așa ceva în plină zi, când e atâta lume aici la cumpărături. Tragedie! Criminalul trebuie pedepsit aspru pentru ce a făcut”, a spus un alt bărbat.

La spital, zeci de rude ale victimei s-au strâns să afle vești despre starea sa de sănătate. Tatăl bărbatului spune că cei doi erau cumnați și nu ar fi avut niciun motiv de ceartă. Susține că agresorul s-ar fi supărat pe fiul său după ce a fost părăsit de soție. „Am auzit că i-a dat un pumn și apoi i-a băgat cuțitul în spate. Nu știm în ce stare e. Cumnatul lui a fugit. Ei nu s-au mai certat până acum niciodată. Nu a avut cu el nimic niciodată. E singurul meu copil. M-am târât în genunchi pentru el în salon să nu moară că numai pe el îl am. El era singur la cumpărături. Dacă eram cu el nu se întâmpla treaba asta. Era la coadă la pește când s-a întâmplat. Cumnatul lui credea că are copilul meu ceva implicare în faptul că l-a lăsat nevasta și a fugit cu unul de la Craiova”, a spus tatăl victimei.

Bărbatul a fost adus la spital mai mult mort decât viu. În ciuda eforturilor depuse de medici, acesta a sfârșit pe masa de operație. „E vorba de un pacient în vârstă de 43 de ani care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu o plagă înjunghiată, în stop cardio-respirator. Aici s-au început manevrele de resuscitare. Pacientul a fost preluat de colegii de la Chirurgie, a fost dus în sală și, din păcate, a fost declarat decedat”, a explicat Simona Coleașă, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

La câteva ore de la atac, atât agresorul cât și bărbatul care îl însoțea, care care îi este frate, au fost prinși de polițiști și duși la audieri. Aceștia au fost prinși pe raza localității Bumbești-Jiu. Ei riscă ani mulți în spatele gratiilor. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj au deschis un dosar penal pentru omor.

Vizualizări: 24,682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: