Sport cu Ricarda: Patru exerciții pentru fese

Patru exerciții simple, pe care le poți face ușor acasă, pentru musculatura fesierilor, dar și pentru biceps. Ricarda Rădulescu îţi explică pe îndelete cum să faci aceste exerciții. Și, nu uita, sportul înseamnă sănătate.

Exercițiul 1: Din sprijin pe spate cu picioarele depărtate la nivelul soldurilor, călcâiele cât mai aproape de șezut, ridici bazinul cât mai sus până formezi o diagonală de la genunchi până la umeri. Exercițiul este pentru musculatura fesierilor și zona lombară. Se execută 3 serii a câte 15 repetări.

Exercițiul 2: Din sprijin pe genunchi și pe palme, brațele la verticală, capul în continuarea trunchiului, ridici piciorul drept spre înapoi, nu mai sus de orizontală, iar talpa este în flexie dorsală (vârful tras in jos), apoi revin în poziția inițială. Se execută 3 serii a câte 15 repetări cu același picior, apoi se schimbă piciorul. Pauza între serii să nu fie mai mare de 15-20 secunde. Exercițiul este pentru musculatura fesierilor și bicepsului femural.

Exercițiul 3: Poziția de plecare este aproape aceeași ca și la exercițiul nr 2, dar piciorul drept este ridicat spre înapoi cu genunchiul îndoit și talpa spre tavan; de la orizontală, împingi talpa mult spre tavan fără să miști spatele! Se execută 3 serii a câte 15 repetări cu același picior, apoi se schimbă piciorul. Exercițiul este pentru musculatura bicepsului femural si a fesierilor.

Exercițiul 4: Din sprijin pe genunchiul stâng si pe palme, piciorul drept este lateral întins pe aceeași linie cu genunchiul piciorului stâng, spatele drept cu abdomenul încordat, privirea spre sol, ridică piciorul drept spre verticală cât mai încordat şi cobori deasupra solului fără să atingi solul. Se fac 3 serii a câte 15 repetări pe același picior, apoi se schimbă piciorul. Exercițiul este pentru fesier, cvadriceps și oblic.

Galerie foto




Vizualizări: 1,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: