Criminalul de la Schela, trimis în judecată

Criminalul de la Schela a fost trimis în judecată de procurori, la fel şi iubita lui, fata pentru care a fost omorât Lucian Cândea în vârstă de 29 de ani. Gabriel Agache este trimis in judecată, în stare de arest preventiv, pentru omor calificat, iar prietena lui este şi ea trimisă în judecată pentru că nu a anunţat autorităţile despre crima comisă de Agache.

Mihai Gabriel Agache este în arest preventiv. Acestuia  i s-a facut şi analiza psihiatrică la Institutul Mina Minovici, din care a reieşit că suferă de tulburare de personalitate. Acest lucru nu îl absolvă însă de ispăşirea pedepsei. Expertize psihiatrice i-au fost efectuate şi tinerei din cauza căreia a avut loc crima. A reieşit însă că aceasta era în deplinătatea facultăţilor mintale. Acest lucru  înseamnă că tânăra, cu bună ştiintă,  i-a cerut lui Gabriel Aghache să îşi omoare rivalul.

Criminalul în vârstă de 19 ani riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare pentru omor, iar tânăra pentru că era minoră va primi pentru faptele sale pedeapsa înjumătăţită.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: