Cristi Borcea îşi ţinea banii în bibliotecă, în locul cărţilor

Cristi Borcea a revenit în viaţa publică dar şi în atenția tuturor cu noi detalii spectaculoase din viața sa. Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a dezvăluit unde îşi păstra banii atunci când era foarte bogat.

Cristi Borcea rămâne unul din cele mai controversate personaje din România despre care se spune că ar fi la fel de bogat ca Pablo Escobar.

Borcea a fost unul din cei mai bogați oameni din fotbal, dar și unul din personajele aparte din showbiz-ul românesc. Viața sa e una parcă desprinsă din filme şi se bucură de ea alături de actuala sa soţie, Valentina Pelinel. Invitat al celebrei prezentatoare de televiziune Denise Rifai, Borcea a făcut dezvăluiri picante. Acesta are 51 de ani, două mariaje eșuate și un altul fericit din care are 9 copii și a reușit să trăiască pe pielea lui situații controversate, ajungând și în închisoare.

Pe vremea comunismului a povestit că lucra la un centru de butelii. Lipsurile acelor vremuri l-au făcut să se gândească să facă bișniță, aceasta fiind prima sa strategie de a face mai mulți bani. La Revoluție strânsese deja o avere de aproximativ 600.000 de lei, iar acum e milionar în euro, conform declarațiilor afaceristului. ”Banii aduc o liniște, dar în primul rând îți dau putere. Puterea este cea mai importantă. Dumnezeu mi-a dat din fiecare câte puțin, mi-a dat și 1,90 (înălțime), mi-a dat și bani, dar cel mai important mi-a dat putere. Și tot timpul am fost puternic, iar apogeul l-am atins la Dinamo”, a spus Cristi Borcea. Banii pe care îi câștiga îi punea într-o bibliotecă, fapt ce l-a mirat pe Cornel Țălnar, fost dinamovist, atunci când a văzut ce ascundea afaceristul în casă. ”În 90 nu aveam ce să fac cu banii, a venit Țălnar (antrenorul Cornel Țălnar) la mine acasă și cum alții au bibliotecile pline cu cărți, când i-am deschis-o era plină de bani. Țălnar a fugit din casă că a crezut că am spart o bancă ceva”, a detaliat acesta.

Întrebat cum de se înţelege atât de bine cu fostele soţii, Cristi Borcea a explicat că nu le cumpără tăcerea: „Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum câte o relație cu bărbați extraordinari”.

Vizualizări: 1,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: