Un actor cere scoaterea scenei cu  Donald Trump dintr-un film

O secvență celebră din filmul Singur Acasă ar putea fi interzisă la cererea actorului care a jucat rolul principal. Este vorba despre o scenă scurtă, din al doilea film al seriei „Singur Acasă”, a cărei acțiune se petrece în New York şi în care apare şi Donald Trump.

Una dintre cele mai savuroase scene din filmul „Singur Acasă” ar putea fi interzisă. Decizia controversată a fost luată în urmă cu câteva zile. Macaulay Culkin, actorul care i-a dat viață simpaticului Kevin, care a avut o reacție vehementă. Este vorba despre o scenă scurtă, din al doilea film al seriei „Singur Acasă”, a cărei acțiune se petrece în New York. Micul Kevin, simpaticul băiețel jucat de Macaulay Culkin, intră prima oară într-un hotel de lux, New York Plaza. În timp ce se plimbă pe holurile spectaculoase, cere ajutorul unui bărbat, nimeni altul decât Donald Trump. Afaceristul devenit președinte al Statelor Unite ale Americii are o replică scurtă: „În față și la stânga”.

În luna noiembrie a anului trecut, regizorul filmului, Chris Columbus, a dezvăluit că Trump a făcut presiuni uriașe pentru a apărea în film, iar cererea i-a fost acceptată, ținând cont că filmările aveau loc în hotelul său.

O petiție pentru interzicerea și eliminarea secvenței din film a fost inițiată cu puțin timp înainte ca Donald Trump să fie inculpat oficial de Camera Reprezentanților pentru evenimentele șocante de la Capitoliu. Un fan al seriei a postat un mesaj pe Twitter: „Petiție pentru înlocuirea digitală a lui Trump din „Singur Acasă 2”, cu imaginea lui Macaulay Culkin din prezent, la vârsta de 40 de ani”. Actorul a reacționat imediat, cu un răspuns scurt și cât se poate de clar: „Adjudecat!”.

Camera Reprezentanților a votat, miercuri, punerea sub acuzare a președintelui Donald Trump pentru incitarea protestatarilor ce îl susțineau de a intra în clădirea Capitoliului, pe 6 ianuarie. În urma violențelor fără precedent, cinci persoane și-au pierdut viața. Punerea sub acuzare pentru „incitare la insurecţie” a fost votată de 232 de reprezentanţi, iar 197 de reprezentanţi s-au opus acestui act. Printre cei care au votat „pentru” punerea sub acuzare a lui Trump au fost și zece republicani.

Tot miercuri seară, Donald Trump a condamnat violențele de la Capitoliu, într-un mesaj video.

Vizualizări: 1,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: