Cât câştigă vedetele de la Survivor România 2021

Emisiunea Survivor România 2021 a debutat în forță în al doilea an pandemic. Televiziunea turcească Kanal D, din Romexpo, a dat lovitura din nou, la fel ca şi vedetele de la Faimoșii care câştigă sume colosale pentru participarea la acest show.

Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021 câştigă destul de bine pentru „vacanţa” din Republica Dominicană. După cum era de așteptat, cel mai scump este nimeni altul decât Jador, cântărețul de manele care a revenit la postul mamă, același post care l-a făcut celebru prin intermediul emisiunii Puterea Dragostei.

Conform click.ro, Jador primește de la Kanal D colosala sumă de 4.500 de euro, pe săptămână. Contractul acestuia ar fi fost negociat la sânge, şi, pentru ca televiziunea dorea neapărat să îl aibă în Republica Dominicană, a plătit această sumă.

O altă vedetă care câștigă o mică avere, pe săptămână, este Alexandra Stan. Cântăreața în vârstă de 31 de ani, care a fost bătută de fostul ei iubit şi impresar, câștigă suma de 2.500 de euro pe săptămâna petrecută în Republica Dominicană, la Survivor România.

Următoarele locuri în topul vedetelor din echipa Faimoșilor sunt Cătălin Moroșanu, în vârstă de 36 de ani, Costi Ioniță, în vârstă de 43 de ani, și Culiță Sterp, în vârstă de 28 de ani, care au primit sume între 1.500 și 3.000 de euro din partea turcilor de la Kanal D.

Vizualizări: 1,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: