Jennifer Lopez și Lady Gaga, spectaculoase la Casa Albă

Jennifer Lopez și Lady Gaga au fost două dintre vedetele care au cântat la inaugurarea preşedinţiei lui Joe Biden. Lady Gaga a interpretat imnul național al Americii la ceremonie, în timp ce Jennifer Lopez a interpretat mai multe cântece patriotice.

Lady Gaga a arătat ca o adevărată divă la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden, noul președinte SUA. Cântăreața a impresionat cu ținuta sa spectaculoasă, purtând o rochie senzaţională creată de brandul Schiaparelli, extrem de voluminoasă, de de mare impact. Lady Gaga a interpretat imnul național al SUA purtând o broșă uriașă de aur, de forma unui porumbel. „Un porumbel care poartă o ramură de măslin. Să facem pace cu toții”, a scris Lady Gaga pe Twitter.

Jennifer Lopez, cunoscută pentru ținutele sale super sexy, a fost rafinată și eleganta şi de această dată. Diva latino a purtat Chanel din cap până în picioare, într-un outfit în totalitate alb. Cântăreața a venit însoțită de iubitul său Alex Rodriguez.

Deschizând evenimentul, Jennifer Lopez a făcut mai întâi o fotografie cu trupele Gărzii Naționale de lângă Capitoliu, pe care a distribuit-o pe Instagram.  „Ce onoare să petreci câteva momente alături de acești bărbați și femei curajoși. Mulțumesc pentru munca și sacrificiul vostru. Vă ofer onorul astăzi și în fiecare zi. Mâine cânt pentru voi și pentru toți americanii”, a scris Jennifer Lopez care a interpretat un medley format din două piese, „This Land is Your Land” şi „America the Beautiful”, la jumătatea reprezentaţiei, adresându-se în limba spaniolă celor prezenţi: „Una nación indivisible con libertad y justicia para todos” (O naţiune indivizibilă cu libertate şi justiţie pentru toţi).

Ambele artiste l-au susţinut pe Joe Biden în campania prezidenţială. În luna noiembrie 2020, Lady Gaga a apărut chiar alături de Biden la un miting electoral în Pennsylvania cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale.

Galerie foto



Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: