Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, actori şi vedete ale canalului Happy Tv, au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de cei doi actori pe Instagram.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unui dintre cele mai iubite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au format un cuplu și în numeroasele seriale românești în care au jucat. Legătura dintre ei era atât de puternică încât producătorii îi doreau împreună și pe micile ecrane. Cei doi aveau o relație de 9 ani și păreau de nedespărțit dar au precizat că vor rămâne în continuare prieteni și au avut chiar puterea de a face glume pe subiect. „Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră. „Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni', a transmis și Cristina Ciobănașu.

Decizia s-a luat greu. însă cei doi au precizat că au cântărit bine plusurile și minusurile înainte de a-și spune „adio”.

Vizualizări: 1,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: