Horoscop

Valabil pe 4 februarie

Berbec: Sănătatea este o prioritate. O vizită la medic v-ar scuti de multe griji și așa veți asculta și sfatul celor dragi care își fac griji pentru voi. La locul de muncă lucrurile decurg normal, este o perioadă mai lejeră, în care socializaţi cu colegii și aflați lucruri inedite despre ei.

Taur: Aveți multe drumuri de făcut, la birou este multă agitație, șefii au tot felul de cerințe pe care le vor rezolvate cât mai repede, iar răbdarea voastră este limitată. Încercați să rezolvaţi sarcinile în orele de program, iar acasă relaxați-vă cu un film sau o carte.

Gemeni: Aveți chef de socializare, sunteţi plini de energie, vorbăreți, deschiși noilor experiențe. Acasă atmosfera este calmă și vă bucurați de compania celor dragi. Așteptați cu nerăbdare un telefon privind o ofertă de muncă, dar analizați propunerea cu atenție și nu vă grăbiți.

Rac: Să fii altruist și să îți oferi timpul pentru o cauză nobilă este un lucru minunat, dar dacă o faci doar pentru a te lăuda, mai bine nu. Oamenii vor vedea un gest fals, chiar și al tău, care e mai bun decât majoritatea. Ieși în lume și poartă-te ca un o mare vedetă.

Leu: Cel mai mare risc pe care îl poți lua în viață este să îți oferi inima cuiva. Iar recompensa pe care o primești este mai mare decât orice câștig bănesc. Chiar dacă pierzi, inima îşi va reveni și vei fi mai înțelept. Să îți expui sentimentele este o situație câștigătoare oricum ar fi.

Fecioară: Dacă simți un impuls de socializare, nu fii rigid și încearcă să înțelegi de unde vine dorința. Începi să vezi o persoană într-o altă lumină, iar sentimentul poate fi reciproc. Lasă lucrurile să meargă natural și în curând vei afla care sunt preferințele acelei persoane.

Balanţă: Balanțele pot fi puse în ipostaza de a prelua controlul asupra unui proiect, chiar dacă nu au urmărit asta sau poate nici nu își doresc. Important este să îți folosești experiența, imaginația și spiritul de sacrificiu pentru a ajunge la un rezultat final satisfăcător.

Scorpion: Scorpionii sunt sfătuiți să ține planurile sub lacăt şi să nu povestească anumite aspecte personale unor oameni care nu fac parte din cercul apropiat sau familie. Există riscul de a fi greşit înțeles, iar unele persoane, rău intenționate, ar putea să îți bage bețe în roate.

Săgetător: Săgetătorii se pot confunta cu o situație unică, în care nu există o cale clară de urmat. Ai un singur bun sfătuitor – instinctul. El adună informații fără încetare și le furnizează când ai dileme. Dacă simți că ceva trebuie făcut, nu ezita. Nimic nu e mai rău ca indecizia.

Capricorn: Dacă ai de rezolvat treburi administrative, este posibilă multă bătaie de cap. Trebuie să te încarci cu multă răbdare, pentru că lucrurile nu îşi vor găsi rezolvare atât de uşor. În plus, atitudinea unor persoane cu care vei intra în contact te va pune la grea încercare.

Vărsător: Vărsătorii vor să fie astăzi în centrul atenţiei. Vei avea ocazia să îţi arăţi măiestria în faţa prietenilor sau colegilor de la serviciu, iar asta îţi va da mai multă încredere în propriile forţe. Vrei să fii pe primul loc şi să le dovedeşti tuturor ce eşti capabil.

Peşti: Ai grijă să nu creezi situaţii confuze, fii tu însuţi şi spune lucrurilor pe nume, fără ocolişuri. Ai încredere în tine, în puterile tale și în ceea ce crezi, nu te lăsa influențat de oamenii din jur, care pot încerca să să îți schimbe părerea despre anumite persoane sau situaţii.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: