Pamela Andreson, a şasea căsătorie la 53 de ani

Celebra actriţă Pamela Anderson, cunoscută mai ales pentru seria „Baywatch”, s-a căsătorit recent. Cea de-a şasea căsătorie a vedetei de 53 de ani a avut loc în secret, mirele fiind chiar bodyguard-ul ei.

Pamela Anderson s-a căsătorit în secret cu agentul ei de pază. Actrița în vârstă de 53 de ani, care a făcut furori în serialul „Baywatch” a demonstrat că încă mai crede în măritiș, după cinci căsnicii eșuate. Astfel, starul internațional a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a șasea oară.

În timp ce pe plan profesional situația a fost întotdeauna roz, când vine vorba despre sfera sentimentală, lucrurile au mai scârțâit pe ici, pe colo. Vedeta s-a bucurat de o carieră de succes în lumea artistică, fiind una dintre cele mai iubite actrițe de pe întreg mapamondul, dar și un cunoscut sex-simbol care, în ciuda vârstei de 53 de ani, i-a uimit pe toți cu ipostazele sale incendiare. Viaţa sa sentimentală pare însă să fi fost un eşec.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită, în total, de cinci ori. Starul internațional i-a șocat pe toți mariajul anterior, cel cu cunoscutul producător american de film Jon Peters, având în vedere că fericirea lor nu a durat decât 12 zile. Aşadar, la câteva luni după ultima căsătorie, actrița s-a măritat din nou.

Vedeta din „Baywatch” i-a spus „Da” agentului ei de pază, Dan Hayhurst, chiar în curtea casei, loc în care s-a ținut ceremonia religioasă.

Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: