Cryptomonedele, cea mai recentă metodă de plată

Tehnologia blockchain și lumea cryptomonedelor au crescut rapid în popularitate în ultimii 10 ani și promit să fie o modalitate mai ușoară de a traversa cele mai complicate dileme ale societății, într-un mod descentralizat. Eliminarea intermediarilor și crearea unui sistem care permite omului să aibă acces la banii lui fără taxe, declarații și semnături este, poate, cea mai importantă schimbare pe care această tehnologie o poate aduce în economia actuală. 

Un domeniu care are doar de câștigat din implementarea plăților cu cryptomonede este cel al pariurilor sportive. Pariatul sportiv crypto a crescut foarte mult în popularitate în ultimii ani, în special datorită conjuncturii conturate de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Izolarea la domiciliu a oferit pasionaților și amatorilor de pariuri sportive oportunitatea de a economisi bani și de a se informa în legătură cu lumea cryptomonedelor. Astfel, din ce în ce mai mulți oameni au început să parieze utilizând monede virtuale pe platformele de pariuri sportive care permit acest lucru. 

Este pariatul crypto o opțiune sigură?

Este adevărat că majoritatea cryptomonedelor disponibile pe piață sunt într-un stadiu incipient, fiind vulnerabile în fața schimbărilor survenite în mod normal într-o piață crypto încă volatilă. Cu toate acestea, există și opțiuni precum Bitcoin sau Ethereum care au reușit să își păstreze constanța și să se impună ca monede stabile, utilizabile cu succes ca alternativă la monedele clasice. 

Cum pot utiliza Bitcoin pentru a pune un pariu pe evenimente sportive online?

Dacă doriți să pariați Bitcoin pe evenimentele sportive preferate, primul pas pe care trebuie să îl faceți este să găsiți o platformă de pariuri online care oferă această opțiune. După ce v-ați făcut cont pe platformă, trebuie să achiziționați Bitcoin de la un broker specializat și să îl depozitați în portofelul dumneavoastră virtual. Prin conectarea portofelului virtual la contul de pe platforma de pariere veți putea să pariați sumele dorite și să retrageți foarte ușor eventualele câștiguri. 

Avantajele utilizării cryptomonedelor pentru pariuri sportive

Primul avantaj în utilizarea monedelor virtuale pentru a paria pe evenimentele sportive preferate este păstrarea caracterului anonim al identității dumneavoastră. Tehnologia blockchain va diminua mult nevoia de a utiliza identitatea reală a unei persoane pentru a face tranzacții online datorită ușurinței cu care poate fi reperată și urmărită orice tranzacție. 

Un alt avantaj major pe care cei care vor utiliza cryptomonede pentru a paria online îl vor simți încă din prima secundă este rapiditatea cu care sunt procesate aceste tranzacții în ambele direcții. Prin eliminarea intermediarilor (cum ar fi băncile) consumatori de timp în procesarea tranzacțiilor, banii sunt virați instant atât din portofelul virtual în contul de pariuri, cât și vice-versa. În plus, majoritatea taxelor pe care le plătiți de obicei în cursul procesului de pariere și de retragere a câștigurilor vor dispărea în mod natural. 

Lumea pariurilor sportive este într-o permanentă schimbare, domeniul gambling-ului fiind întotdeauna printre primele care se adaptează noilor tendințe. Interesul business-urilor care au ca public țintă pasionații de pariuri sportive și jocuri de noroc este să ofere clienților cât mai multe posibilități de a paria, deci implementarea monedelor crypto ca metodă de plată a venit natural în contextul dezvoltării tehnologice masive la care suntem martori cu toții.

 60% din totalul tranzacțiilor Bitcoin din ultimul timp la nivel mondial au fost făcute în domeniul gambling-ului, deci interesul antreprenorilor de a implementa utilizarea monedelor virtuale pe platformele dedicate va crește din ce în ce mai mult. Cei mai avantajați în acest context sunt chiar utilizatorii. Tehnologia blockchain va duce inevitabil la eliminarea multor taxe pe care acum trebuie să le plătească pasionații pariurilor sportive dacă vor să își retragă câștigurile din contul online, ceea ce se traduce prin mai mulți bani în cont la sfârșitul zilei.

Vizualizări: 532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: