Ce echipamente trebuie sa detina un garaj modern?

Garajele auto din Romania trebuie sa fie mereu atente ca nu cumva sa le scape ultimele tendinte in materie de elevator auto, unelte si masinarii. De aceea este important ca un garaj care doreste sa ofere servicii complete sa investeasca in produse din categoria echipamente vulcanizare.

Masina de montat si demontat si echilibrat roti este de nelipsit pentru schimbarea anvelopelor si a echilibrarii rotilor. In functie de tipul de masini si de dimensiunea rotilor alege o masina simpla sau una cu sisteme auxiliare de depresare (pentru lucrarile la masinile cu jenti late si talon ingust). Echipamentele de echilibrare detecteaza nereguli la piese in timpul rotatiei si ajuta la corectarea acestora. Cel mai adesea, dispozitivele cu acest principiu de functionare sunt utilizate in magazinele de anvelope. In plus, aceste dispozitive si-au gasit aplicarea in industria de inginerie mecanica, unde ajuta la echilibrarea elicelor, a turbinelor si a altor piese. Baza masinii de echilibrare este suportul pe care sunt instalate piesele si senzorii care determina echilibrul acestora. In timpul testarii, se determina nivelul dezechilibrului si, pe baza acestor informatii, se iau masuri suplimentare.

Orice service are nevoie de un elevator auto, produs care se va dovedi intotdeauna o alegere foarte buna, deoarece acopera 50% din majoritatea sarcinilor dintr-un garaj!
Elevator auto se traduce in hebebühne in germana.

In functie de tipul de suport, masinile de echilibrare sunt impartite in moale si tare. Primul masoara parametrii rotii, tinand cont de vibratiile suporturilor. In acelasi timp, dispozitivul este reglat suplimentar pentru fiecare detaliu, ceea ce permite testarea destul de precisa.

Aparat aer comprimat cu compresor, orice service auto va beneficia de acest echipament. Reteaua permite oricui sa se foloseasca de aerul comprimat pentru a verifica presiunea din roti, pentru a curata cilindri motorului sau pentru a desface prozoanele la roti.

Elevator sau platforma hidraulica este printre cele mai importante achizitii care te va ajuta atat la reparatiile de directie, de suspensie sau transmisie, precum si la schimbul de roti sau de ulei. In functie de spatiu si de tipul de masini pe care vei lucra, este important sa alegi unul potrivit nevoilor tale. Astfel, pentru autoturisme uzuale, un elevator cu o sarcina utila de pana la 3.2 tone este suficient.

Galerie foto


Vizualizări: 1,554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: