CSM Târgu Jiu a pierdut meciul restanţă cu SCMU Craiova

CSM Târgu Jiu a disputat duminică seara meciul restanţă cu SCM U Craiova, un meci din etapa 16-a din LNBM. SCM U Craiova, finalista Cupei României, s-a impus cu scorul de 86-67, pe sferturi 18-13, 33-15, 16-18, 19-21.

CSM Târgu Jiu nu l-a putut folosi la acest meci pe Ken Darrius Hamilton, fără drept de joc, situație datorată faptului că jucătorul american nu făcea parte din lotul echipei la data la care trebuia să se dispute meciul.

Conform regulamentelor FRB acesta nu putea fi folosit în meciul restanță. Nici Malik Morgan nu a putu juca, din motive medicale, la acest meci, iar Claudiu Alionescu a început partida din Polivalenta din Bănie cu următorul „5”: Porter Troupe, Bashir Ahmed, Brandon Sly, Titus Nicoară şi Octavian Ilie. Craiova a început mai bine meciul şi a câştigat primul sfert, scor 18-13.

Tot gazdele şi-au adjudecat şi sfertul doi, cu 33-15 iar la pauza mare, finalista din Cupa României, SCMU Craiova, conducea cu 51-28. Sfertul trei a fost mai bun pentru echipa gorjeană, care s-a impus cu 18-16, dar, din păcate, diferenţa din sfertul doi a fost mult prea mare. Chiar dacă CSM Târgu Jiu s-a impus  şi în sfertul patru cu 21-19, la general Craiova s-a impus cu 86-67.

Ahmed Bashir a fost cel mai bun om al grupării gorjene după ce a strâns 21 puncte, 8 recuperări, 2 intercepții şi 2 capace, în timp ce căpitanul Porter Troupe, cu o evoluţie solidă, a adăugat 16 puncte şi 4 pase decisive, iar Brandon Sly a terminat cu 11 puncte şi 4 intercepții, după Cuma informat oficial site-ul CSM Târgu Jiu după acest meci.

Echipa pregătită de Claudiu Alionescu va reveni pe parchet, după acest meci restanță, peste o săptămână, într-o etapă în devans, pe 28 februarie, pe terenul echipei campioane, U BT Cluj Napoca.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: