CSM Târgu Jiu ia în calcul doar victoria cu CSU Târgoviște

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, sâmbătă, 7 martie, în Sala Sporturilor, meciul din etapa a 16-a a Diviziei A, Seria C. Formaţia locală întâlneşte pe CSU Târgoviște, meciul fiind programat de la ora 13:30.

Handbalistele antrenate de Liviu Andrieș au nevoie de o victorie în meciul cu CSU Târgoviște pentru a face uitat eșecul din runda precedentă cu Activ Prahova Ploiești. CSM Târgu Jiu s-a impus în toate cele trei partide disputate în campionat în fața echipei din Târgoviște şi nu are mari emoţii.

Confruntat în ultima vreme cu câteva probleme medicale în lot, antrenorul Liviu Andrieș speră ca la ora meciului cu Târgoviște toate jucătoarele să fie apte. Andrieș se va putea baza și pe Ira Zinatullina, revenită la antrenamente la mijlocul acestei săptămâni. „Un meci pe care CSM Târgu Jiu este obligată să-l câștige. Sper să am tot lotul valid pentru această confruntare, iar din punct de vedere al jocului sper să avem o prestație bună și să oferim un spectacol sportiv agreabil iubitorilor de handbal din Târgu Jiu, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la meci”, a spus antrenorul Andrieş pentru site-ul oficial al CSM.

Înaintea acestei etape CSM Târgu Jiu este pe locul trei în Seria C a Diviziei A, cu 27 de puncte acumulate, în timp ce echipa din Târgoviște ocupă ultima poziție în clasament.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: