CSM Târgu Jiu îşi prezintă oficial handbalistele

Înainte de debutul primului meci de la turneul amical programat  în week-end la Târgu Jiu va avea loc şi prezentarea lotului echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu - CSU Oradea va primul joc din acest an, din Sala Sporturilor, cu spectatori în tribune.

Vineri, 27 august, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu îşi invită suporterii să le cunoască pe componentele echipei de senioare din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

Vestea bună înaintea acestui turneu de meciuri amicale este că spectatorii vor avea acces în Sala Sporturilor, în conformitate cu măsurile prevăzute de legislația în vigoare, iar în prima zi a turneului, vineri, 27 august, de la ora 19:00, înaintea jocului cu CSU Oradea, va avea loc și prezentarea lotului echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu.

Conducerea clubului şi-a exprimat oficial bucuria că vor reveni, în sfârşit, spectatorii în tribune. ”Mă bucur enorm că în sfârșit putem să organizăm jocuri cu spectatori, în condițiile legii, iar fanii echipei noastre pot, din nou, să susțină echipa din tribunele Sălii Sporturilor din Târgu Jiu. Vineri avem și prezentarea lotului, de la ora 19.00, iar pe această cale îi invit pe suporterii CSM Târgu Jiu să ne fie alături”, a spus Dan Ilieș, expert sportiv, şef al secției de handbal a CSM Târgu Jiu.

Împătimiţii de handbal dar şi cei care vor să cunoască lotul echipei din noul sezon vor putea vedea pe teren noile achiziții ale echipei pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache în cadrul Memorialul „Mircea Pașek”.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: