Pandurii încă nu a definitivat lotul pentru noul sezon

Pandurii mai caută încă soluţii pentru a completa lotul, deşi sezonul de Liga 3 va începe în week-end, iar miercuri echipa are meci programat în cupă. Chiar şi la ultimul amical de săptămâna trecută, cei de la Pandurii au mai testat jucători şi aceştia continuă să vină, chiar dacă sezonul este aproape de debut.

Pandurii a încheiat seria de amicale din această vară săptămâna trecută, când s-a impus cu 2-1 la Horezu, unde experimentatul Pleaşcă şi golgheterul din amicale Rasoveanu s-au evidenţiat. Cu patru victorii, două rezultate de egalitate și trei înfrângeri în amicale, Pandurii nu pare să îşi fi găsit încă ritmul de campionat,  mai ales că şi după ultimul amical antrenorul Călin Cojocaru a avertizat că lotul nu este complet şi că vor mai veni jucători în probe.

Deocamdată cei de la Pandurii nu au anunţat oficial decât patru noi transferuri şi se mai bazează pe 8-9 jucători rămaşi din sezonul trecut în lot, restul fiind probabil tot incertitudini, deşi pe la echipă au trecut în această vară câteva zeci de jucători în probe.

Călin Cojocaru mai cere încă transferuri, dar speră ca până sâmbătă să definitiveze lotul. „Sper ca până la debut să fie lotul format, dar mai avem nevoie de patru jucători. Este o serie echilibrată cu adversari buni, printre care şi CSM Reşiţa. Este o serie foarte grea şi trebuie să muncim mult ca să ne atingem obiectivul dorit”, a spus Cojocaru care a mai renunţat în cursul acestei săptămâni la o serie de jucători testaţi în ultima perioadă.

În campionat Pandurii va debuta sâmbătă dar are norocul unui debut mai uşor deoarece va juca cu o echipă care abia luni s-a reunit şi marţi a început pregătirile, Viitorul Târgu Jiu 2.

Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: