CSM Târgu Jiu se va deplasa joi la Zalău

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu se pregăteşte pentru o nouă partidă dificilă în Liga Florilor. Handbalistele de la Târgu Jiu muncesc  la antrenamente pentru confruntarea cu HC Zalău, din etapa a-7-a din Liga Florilor MOL.

Partida de la Zalău este programată pentru joi, 20 octombrie, de la ora 17.30. Chiar dacă meciul se anunță dificil, antrenorul echipei de handbal spune că CSM își va apăra șansele. ”Ştim că este un meci greu, dar joi ne ducem să ne apărăm șansa. Sperăm să ne întoarcem cu ceva de acolo”, a declarat Liviu Andrieş înaintea acestei partide de joi cu HC Zalău.

Echipa gazdă, HC Zalău, este una din forţele handbalului românesc, care are însă un început slab de campionat, drept dovadă şi locul ocupat de Zalău în clasament, penultimul, cu o singură victorie. Chiar dacă nu stă prea bine în clasament, echipa gazdă, condusă de pe margine de Gheorghe Tadici, fostul selecționer al naționalei de handbal, antrenorul care a scris istorie pentru handbalul feminin românesc, rămâne o echipă de calibru, mai ales pe teren propriu.

CSM Târgu Jiu, o echipă nou-promovată, care stă mai bine în clasament, şi care a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu orice echipă din Liga Florilor, merge în Transilvania cu un moral foarte bun, după victoria în faţa unei echipe de top din handbalul românesc, Măgura Cisnădie.

Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: