CSM Târgu Jiu U13 s-a calificat pentru Turneul Final B

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu s-a deplasat în acest weekend la Târgu Mureș, pentru meciurile Turneului Semifinal din Faza a 4-a a Campionatului Național. În urma rezultatelor obținute la Târgu Mureș, fetele pregătite de Laurențiu Răuț s-au calificat pentru Turneul Final B.

Tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu s-au deplasat la finalul acestei săptămâni în Ardeal, pentru meciurile Turneului Semifinal găzduit de orașul Târgu Mureș. Echipa lui Laurențiu Răuț a fost repartizată în Grupa 4, alături de ACS Genial Baschet 22 București, LPS Alba Iulia și ACS Gladius Târgu Mureș, gazda turneului.

Gorjencele au început turneul cu o confruntare cu Genial 22 București. Meciul a fost unul foarte echilibrat, pierdut la mare luptă, pe final, iar bucureștencele s-au impus cu scorul de 44-37, după cum anunță csmtargujiu.ro.

O victorie cu Genial 22 București ar fi echivalat cu o calificare la Turneul Final, în condițiile în care CSM Târgu Jiu a trecut fără probleme apoi de echipa gazdă, Gladius Târgu Mureș. În meciul doi, echipa din Târgu Jiu nu a avut nicio șansă în fața grupării LPS Alba Iulia iar meciul s-a încheiat cu scorul de 77-26 pentru gruparea din Alba, care în opinia lui Laurențiu Răuț se va lupta pentru medalii în acest an.

După prima zi de turneu, CSM Târgu Jiu avea nevoie de o victorie pentru a se califica la Turneul Final B. Gorjencele și-au găsit resursele necesare pentru ultima partidă a turneului, pe care au câștigat-o fără probleme, în fața echipei Gladius Târgu Mureș. CSM Târgu Jiu s-a impus cu 45-28 și merge la Turneul Final B.

Vizualizări: 258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: