CSO Turceni se pregăteşte pentru meciul de baraj

Echipa din Turceni este deja campioană a Gorjului în 2022 dar mai are de disputat trei meciuri din play-off, ocazie cu care va definitiva pregătirea pentru meciul de baraj în vederea promovării în Liga 3. Între timp, în ultima săptămână. CSO Turceni şi-a adjudecat şi cupa la nivel judeţean şi a câştigat, matematic, titlul de campioană după omologarea rezultatului meciului nedisputat cu Internaţional Băleşti.

CSO Turceni a câștigat cupa și campionatul în acest an, reuşind eventul înainte de încheierea sezonului. Matematic, CSO Turceni a devenit deja campioană a Gorjului, după ce Comisia de Disciplină din cadrul AJF Gorj a omologat rezultatul ultimului meci din campionat, cel cu Internaţional Băleşti, care nu s-a mai disputat pentru că oaspeţii nu s-au prezentat, cu scorul de 3-0 pentru gazde. AJF Gorj a anunţat deja oficial campioana dar meciurile din play-off vor continua să se joace. „Succes după succes pentru CSO Turceni în aceste zile! După ce marți, Comisia de Disciplină a omologat cu scorul de 3- 0 partida dintre CSO Turceni și CS Internațional Bălești, consființind practic câștigarea campionatului județean de către echipa lui Viorel Cojocaru, duminică la Motru, campionii și-au adjudecat și cupa. La capătul unui meci frumos, disputat în limitele sportivității, echipa din Turceni s-a impus cu scorul de 3-0, în fața celor de la Jiul Rovinari. Astfel, la finalul partidei CSO Turceni a fost premiată de către președintele AJF Gorj, Mihai Prunariu și de către Cosmin Morega, primarul Municipiului Motru, pentru ambele succese: cel din campionat și cel din finala Cupei României, faza județeană! De asemenea, trebuie remarcat și efortul organizatorilor de la Minerul Motru și Primăria Motru de a asigura toate condițiile necesare pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a finalei”, se arată în comunicatul oficial al AJF Gorj.

Miercuri, 1 iunie, campioana CSO Turceni va întâlni din nou pe Jiul Rovinari, de această dată în campionat, în etapa a patra din play-off. În cel de-al doilea meci al etapei intermediare, miercuri, tot de la ora 18:00, Petrolul Bustuchin primeşte vizita celor de la Internaţional Băleşti.

Vizualizări: 660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: