Universitatea Craiova renunţă la doi fotbalişti cu experienţă

Universitatea Craiova va renunţa la doi dintre fotbaliştii cei mai experimentaţi din lot. Clubul din Bănie a ales ca Marius Constantin (37 de ani) și Alexandru Mateiu (32 de ani) să nu mai continue să joace la Craiova.

Universitatea Craiova își pregătește lotul pentru sezonul următor și deja s-au anunțat primele două plecări. Oficialii de la Universitatea Craiova au hotărât ca lui Marius Constantin și Alexandru Mateiu să nu le fie prelungite contractele scadente în această vară.

Anunțul a fost făcut de președintele Sorin Cârțu, care a menționat că și-ar mai fi dorit să renunțe și la alți fotbaliști, dar nu are buget pentru a le plăti rezilierile. „El nu a venit cu dorinţe despre anumiţi jucători, că vreau fundaşi, vreau jucători la centru, n-a venit cu opţiuni până acum. Săptămâna asta o să ne întâlnim, marţi, cu domnul Rotaru, cu Marian Copilu, să discutăm strategia din viitorul apropiat. Eu nu am auzit că şi-ar dori jucători. Consider că echipa e bine să primească întăriri. În acelaşi timp, din lotul echipei s-au eliberat două posturi la acest moment. Este vorba despre Marius Constantin, care a terminat contractul, şi Mateiu. Ceilalţi jucători sunt sub contract şi nu am bani să-i dau afară”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Orange Sport.

Vizualizări: 2,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: