Ce buget va avea Universitatea Craiova în noul sezon

Președintele Universității Craiova a anunțat recent care este bugetul clubului patronat de Mihai Rotaru. Sorin Cârţu a dezvăluit faptul că echipa va avea un buget de şapte milioane jumătate de euro pentru noul sezon.

Universitatea Craiova nu face încă transferuri spectaculoase pentru că trebuie să mai renunţe la o parte din jucătorii aflaţi sub contract. Preşedintele Sorin Cârţu spune însă că nu se pot face transferuri pentru că echipa nu îşi permite să plătească rezilieri de contracte. „Când se eliberează locuri… E clar că vom purta discuţii cu anumiţi jucători. Poate că nici ei nu sunt mulţumiţi cu cât au dat pentru Craiova, dar poate că nici noi nu suntem. Bugetul Craiovei e în jur de şapte milioane şi jumătate de euro, pe aici”, a spus Sorin Cârțu la OrangeSport.

Pentru eventuale transferuri Cârţu spune că nu trebuie depășit bugetul alocat pentru acestea: ”Sunt jucători sub contract, chiar dacă au fost utilizați mai puțin. O să vedem cum putem să facem loc pentru alții. Așa, la sfârșitul contractului sunt doar doi jucători, Constantin și Mateiu. La Mateiu, cel puțin, știu că sunt niște discuții să prelungească. Asta dacă vrea în modul în care ne avantajează și pe noi. Practic sunt unul sau două locuri disponibile. În cazul în care se vor elibera unele locuri, normal că o să le acoperi. Dacă nu, în bugetul clubului, la ora actuală, pentru mine, care încep mandatul cu 1 iunie, nu găsesc bani ca să acord despăgubiri. E un buget și trebuie să ne încadrăm în el, să-l facem de așa natură să fie bine”.

Vizualizări: 1,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: