Andrei Fulger a ajuns în optimile de finală ale Cupei României

Luptătorul gorjean Andrei Fulger a reuşit o comportare onorabilă la prima competiție oficială la care a luat parte în acest an, Cupa României U20. Sportivul cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu s-a oprit în optimile de finală ale competiţiei care s-a desfăşurat în perioada 27-29 mai, la Pitești.

Luptătorul gorjean este pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu la CSM Târgu Jiu, dar și de profesorul Rareș Voicescu, la CSS Târgu Jiu. La întrecerile de la Piteşti sportivul a fost la doar câteva secunde de sferturile de finală. Andrei Fulger a pierdut în optimi, într-un meci pe care l-a dominat în cea mai mare parte, dar pe care l-a pierdut în ultimele secunde, pe fondul unei căderi fizice. Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu a precizat că are mare încredere în elevul său despre care spune că trebuie să lucreze mult mai mult la pregătirea fizică pentru a putea face față competițiilor de acest nivel.

”Andrei a pierdut în optimi. A fost un meci de infarct, pierdut în ultimele 10-15 secunde, un meci pe care l-a controlat în cea mai mare parte și care s-a terminat la un scor care aduce mai mult de handbal, 18-16. A căzut fizic și este clar că trebuie să lucrăm mai mult la acest aspect. Andrei, așa cum v-am mai spus, este unul dintre sportivii la care țin foarte mult și cred cu tărie că în viitor va fi un senior cu rezultate bune”, a spus Mădălin Gorjanu pentru CSM Târgu Jiu.

Andrei Fulger se pregătește acum pentru următoarele competiții la care va lua parte, la categoria de vârstă U23 și lupte pe plajă.

Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: