Cu ce antrenor s-a pregătit luni echipa lui Nicolae Sarcină

La mai puțin de o săptămână de la anunțul despărțirii de brașoveanul Florin Stângă, ACS Viitorul Târgu Jiu nu s-a mai antrenat sun comanda secundului echipei. Ședința de pregătire de luni după-amiază a fost condusă de demisionarul Florin Stîngă.

Paradoxurile continuă la echipa de fotbal a lui Nicolae Sarcină. Formația care a schimbat sezonul trecut de șapte ori antrenorul principal, unul pregătind echipa de două ori, a stat doar o săptămână fără antrenor principal, Florin Stîngă fiind văzut luni la antrenamentul echipei. Deși cele două părți conveniseră luni, 10 octombrie 2022, să se despartă de comun acord, se pare că rezilierea amiabilă nu a mai avut loc.

Stîngă spunea că pleacă de la echipă în urma rezultatelor nefavorabile înregistrate dar și pentru că nu a mai găsit idei comune care să susțină colaborarea cu conducerea clubului. Cum clubul încă nu a anunțat nimic referitor la o posibilă revenire pe banca tehnică a lui Stîngă, nu că ar comunica ceva în mod constant, este posibil ca brașoveanul să fi acceptat postul propus de Nicolae Sarcină în cadrul clubului în urmă cu o săptămână. „Mi s-a propus să rămân în cadrul clubului, dar am refuzat. Vreau să continui cariera de antrenor principal. Asta este, viața merge înainte! Am avut toate condițiile, nu au fost probleme financiare, dar când între conducere și antrenor nu se mai găsesc puncte care să ducă la continuarea colaborării așa se întâmplă”, spunea atunci Stîngă, lăsând să se înțeleagă că motivul deciziei de a pleca, dacă așa a fost, ar fi neînțelegeri cu conducerea echipei. Ar mai putea exista și posibilitatea unei clauze de reziliere în contractul dintre părți care să nu poată fi achitată de echipa aflată în insolvență.

Vizualizări: 1,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: